T. (0575) 46 12 87
Openingstijden
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 08.00 - 18.00 uur
  • Woensdag 08.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 08.00 - 20.00 uur
  • Vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag 08.00 - 15.00 uur

Training en techniek

Training en techniek

 

Uw haarwens is onze passie. Kapsalon Wuestenenk is lid van het kapperskollektief. Deze heeft tot doel om gezamenlijk de vak- en ondernemerskennis op peil te houden. Maandelijks komen wij bij elkaar om trainingen te volgen in onder andere damesvak (nieuwe haarmodelijn, opsteken, vlechten en kniptechnieken), het herenvak en gastsprekeravonden. 

Zo blijven wij op de hoogte van de laatste trends, technieken en ontwikkelingen.

Milkshake z.one concept
In onze kapsalon werken wij uitsluitend met de kleur- en haarverzorgingsproducten van Milkshake z.one concept.

Bij ons staat kwaliteit, goede service en gemoedelijkheid hoog in het vaandel. Wij proberen aan alle wensen van onze klanten te voldoen tegen een betaalbare prijs. Bezoek onze kapsalon voor een persoonlijk advies en/of behandeling, onder het genot van een versgemalen kopje koffie.

Ventaglio schaar
Wij knippen met de ventaglio schaar, waardoor het haar beter in model blijft en een langere houdbaarheid heeft. Ventaglio geeft een nieuwe dimensie aan het knippen en geeft de kapper meer creatieve mogelijkheden. Uniek van dit systeem is de “lifting techniek”, die alleen de beschadigde delen van het haar elimineert en het haar pluisvrij maakt door de ‘concave vorm’ van de bladen van de schaar.