T. (0575) 46 12 87
Openingstijden
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 08.00 - 18.00 uur
  • Woensdag 08.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 08.00 - 20.00 uur
  • Vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag 08.00 - 15.00 uur

Team

Team

Waar veel ondernemers worstelen met de opvolging in hun bedrijf, is dat bij kapsalon Wuestenenk geen probleem. Al vijf generaties is kapsalon Wuestenenk een begrip in de kern van Hengelo (G). Een moderne dames- en herenkapsalon met een lange familiehistorie waar kwaliteit, service en een goede sfeer hoog in het vaandel staan. Maandelijkse trainingen zorgen ervoor dat onze kapsters op de hoogte blijven van de laatste trends en technieken. We creëren een passend kapsel bij iedere gezichtsvorm. We proberen aan alle wensen van onze klanten te voldoen, zodat u tevreden de deur uitgaat. En dat tegen een betaalbare prijs.

Jan Wuestenenk

Jan Wuestenenk

IN MEMORIAM

"Als je in de harten van zovelen een plaatsje hebt gekregen, is het leven rijk geweest"

 

In september 2022 is Jan Wuestenenk, voor velen het gezicht van kapsalon Wuestenenk, overleden.

Inge Vrielink

Inge Vrielink

Ik ben Inge Vrielink. Trotse moeder van twee jongens , waarmee ik samen met mijn vriend in Hengelo (G) woon. Ik werk met veel plezier bij kapsalon Wuestenenk. Destijds werd mij hier de mogelijkheid geboden om middels een BBL-opleiding mijn diploma allround kapster te behalen. Het werken met en tussen de mensen en daarnaast het creatief bezig zijn, geven me veel voldoening. En door de professionele maandelijkse trainingen blijven we vernieuwend  en enthousiast. Dit maakt het vak zo leuk. We hebben een fijn team. Gemoedelijkheid en een gezellige sfeer maken dit tot een kapsalon waar ik met heel veel plezier werk. Samenvattend:  kwaliteit, vernieuwend en sfeer.

Dus graag tot ziens.

Henriette Elburg-Wuestenenk

Henriette Elburg-Wuestenenk

Als 4e generatie Wuestenenk ben ik in 1991 toegetreden tot de salon. Ik heb een particuliere opleiding gevolgd in Arnhem, waar ik mijn diploma voor dames- en herenkapper heb behaald. Vervolgens ben ik bij Desiree Barbershop in Zutphen aan de slag gegaan en enkele jaren later bij kapsalon Charme in Wehl. Hier was het ook dat ik kon aansluiten bij de Equip in Utrecht, waar ik trainde voor wedstrijden. Ik heb meegedaan aan diverse wedstrijden en ook verschillende prijzen mogen winnen. Het trainen en bijblijven is voor mij heel belangrijk, vandaar dat wij zijn aangesloten bij het kapperscollectief. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van haar. Inmiddels is de 5e generatie toegetreden tot de salon, naast Malou Rietman ook mijn dochter Silke Elburg.

Malou Rietman

Malou Rietman

Ik ben Malou Rietman en kom uit Hengelo (G). Ik ben begonnen bij Ami kappers in Vorden, waar ik destijds de BBL-opleiding heb gevolgd. Hier heb ik veel ervaring op kunnen doen. Na 7 jaar heb ik in mei 2015 de overstap gemaakt naar kapsalon Wuestenenk. Ik vind het heel leuk en vooral bijzonder om werkzaam te zijn als 5e generatie, samen met mijn familie. We hebben een ontzettend gezellig en fijn team, waar gemoedelijkheid bovenaan staat. Zowel het dames- als het herenvak spreekt mij aan. Ik ben altijd gemotiveerd om van ieder kapsel iets moois te maken en mensen tevreden de deur uit te laten gaan. Ik hoop nog vele jaren werkzaam te kunnen en mogen zijn in het kappersvak, want ik doe het elke dag met heel veel plezier!

Silke Elburg

Silke Elburg

Ik ben Silke Elburg. Mijn moeder heeft deze kapsalon en ik ben de 5e generatie Wuestenenk. Op dit moment ben ik werkzaam bij een kapsalon in Doetinchem. Eerder heb ik in een kapsalon in Warnsveld gewerkt en een periode in onze eigen kapsalon. Over een aantal jaren wil ik graag de kapsalon in Hengelo gaan voortzetten, maar ik wil nu eerst de voeten onder andermans tafel steken. Ik ben erg creatief en mijn grootste passie is paardrijden. Ook mag ik graag koken en bakken.